BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.489,25
HABER /  GÜNCEL

Hastanede ölünce gerçek 37 yıl sonra ortaya çıktı

ADANA'da kalp krizi şüphesiyle kaldırıldığı hastanede 5 gün önce yaşamını yitiren Levent Akrep'in 37 yıldır kimliksiz yaşadığı ortaya çıktı.

Abone ol

Adana'da kalp krizi şüphesiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 37 yaşındaki Levent Akrep'in, nüfus kaydının olmadığı tespit edildi.

Ölümü şüpheli bulunan kişinin cenazesi, yapılacak otopsi ve nüfustaki işlemlerin tamamlaması durumunda yakınlarına teslim edilecek
 
Adana'da kalp krizi şüphesiyle kaldırıldığı hastanede 5 gün önce yaşamını yitiren Levent Akrep'in 37 yıldır kimliksiz yaşadığı ortaya çıktı.

Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi'nde merhum Ali ve Perihan Akrep çifti, 9 çocuklarından Levent Akrep'e nüfus cüzdanı çıkartmadı.

OKULA DA GİTMEDİ, ASKERLİK DE YAPMADI

Nüfusta kaydı olmadığı için okula gitmediği, askerlik görevini de yapmadığı belirtilen Akrep, kalp krizi şüphesiyle yakınları tarafından kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezinde hayatını kaybetti.

NÜFUS İŞLEMLERİ TAMAMLANIRSA AİLESİNE VERİLECEK

Ölümü şüpheli bulunan Akrep'in cenazesi, yapılacak otopsi ve nüfus işlemlerinin tamamlaması durumunda yakınlarına teslim edilecek.

Levent Akrep'in kardeşi Serpil Barhan, gazetecilere, cenazeyi teslim alabilmek için uğraştıklarını, gerekirse DNA testi yaptırmaya dahi razı olduklarını söyledi.

Barhan, kardeşinin nüfus cüzdanı olmadığını, ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağladığını anlattı.

Akrep'i, anne ve babası öldükten sonra büyüten akrabası Resmiye Hizavcılar da Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde kayıt oluşturulması için başvuru yaptıklarını, sürecin bir an önce tamamlanmasını beklediklerini bildirdi.