BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.490,69
HABER /  POLİTİKA

Has Parti ötekileştirmeyecek!

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, iktidarlarında hiç kimseyi görüş ve düşüncelerinden dolayı ötekileştirmeyeceklerini söyledi

Abone ol

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, iktidarları döneminde insanların görüş ve düşünceleri ne olursun hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini söyledi. 

HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde Sueno Hotel'de yurt genelinde yerel medya temsilcileriyle birlikte bir araya geldi. Kurtulmuş, Side'deki Türkiye Yerel Televizyon Temsilcileri Toplantısı'na eşi Sevgi Kurtulmuş'la birlikte geldi.

ÖTEKİLEŞTİRMEYE SON

Toplantıda Genel Başkan Yardımcıları Hüsamettin Korkutata, Teoman Rıza Güneri ve Prof.Dr. Çağrı Erhan'la birlikte yerel televizyon temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Kurtulmuş, Türk siyasetinde üslup, yöntem ve muhteva içeriğini hayata geçirerek, ezberleri bozarak ötekileştirmeye son vereceklerini kaydetti. 

HAS Parti'nin siyaset yapmada temel ilkesinin özgürlükçü ve adaletli olması olacağının altını çizen Kurtulmuş, halka rağmen politika yaparak insanları hiç bir zaman aldatmayacaklarını söyledi.

TEMEL İLKEMİZ ŞEFFAFLIK OLACAK

Kurtulmuş, "Siyaset yapmada temel ilkemiz dürüst, şeffaf ve halkın yanında olma olacaktır. Güçlünün yanında değil, halkın ve haklının yanında olacağız. Halkın üzerinde de hiç bir otoriteye boyun eğmeyeceğiz. Zaten halkın üzerinde bir güç olursa seçim yapmanında bir anlamı olmaz. Anadolu insanının sesi, soluğu ve gören gözü ile ülkemizin demokratikleşmesine büyük katkı sağlayan yerel medyaya çok önem veriyoruz. HAS Parti iktidarında insani değer sınırları aşmadığı sürece aleyhimizde haber yapan, karikatür çizen ve yazı yazan hiç bir yazara dava açmayacağız. Her türlü eleştiriye açığız. Yeter ki eleştirilen insan onurunu incitici olmasın." diye konuştu. 

Anadolu'da halkın sesi, soluğu ve gören gözü olan yerel medyaya çok önem verdiklerini belirten Kurtulmuş, yerel medyanın ülkenin demokratikleşmesi ve özgürleşmesine çok büyük katkısı olduğunu kaydetti. Konuşma bitiminde Edirne'den programa katılan bir yerel televizyon genel müdürü Kurtulmuş'a Edirne Badem Ezmesi tatlısı hediye etti.