BIST 10.164
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.392,93
HABER /  SPOR

Harry Kewella eş rötarı

Galatasaray'ın yıldızlarından Harry Kewell'ın sakat olmadığı ortaya çıktı.

Abone ol

Galatasaray'ın yıldızlarından Harry Kewell'ın sakat olmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Bursaspor'dan ilk yenilgisini alan Sarı-Kırmızılı ekibin çok sayıda oyuncusunun sakat olduğu dönemde Avustralyalı yıldız da sakat oyuncular listesinde yer aldı.

Sarı-kırmızılı ekip, kötü bir oyun sonrasında Bursa'da kaybederken, Kewell gibi bir yeteneği fazlasıyla aradı. Bu arada Kewell'ın sakatığı ile ilgili spekülasyonlar yapıldı ve çok sık sakatlandığı yolunda eleştiriler ortaya atıldı. Ancak Kewell'ın sakat olmadığı ve eşinin ciddi rahatsızlığı nedeniyle apar topar İngiltere'ye gittiği öğrenildi. Bursaspor maçı öncesinde eşinin ciddi olarak rahatsızlık yaşadığını öğrenen tecrübeli oyuncu buna rağmen Bursaspor'a karşı oynamak istediğini sarı kırmızılı yöneticilere iletti.

Ancak sarı kırmızılı yöneticiler Kewell'ın moral bozukluğunu gidermek için kendisine izin verdiler ve Bursaspor maçında sakat olduğu için oynamadığı açıklamasını yaptılar. Oysa Kewell sakat değıil ve şu anda eşinin hastalığı ile ilgileniyor. Avustralyalı yıldızın özel kondisyonerini de İngiltere'ye götürerek, çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğü öğrenildi.

Öte yandan G.Saray milli maçlar nedeniyle çalışmalarını eksik kadro ile devam ettirirken, Kewell izinli olduğu için takımdan ayrı çalışıyor. Yıldız futbolcu önümüzdeki hafta Trabzonspor maçında formasını giyecek.