BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Harika Avcı'nın eşinden şok açıklama! Kıvrana kıvrana...

Harika Avcı'nın vurulmasından sonra ilk kez konuşan eşi İbrahim Öztürk, Avcı'nın yemeklerine ilaç koyduğunu söyledi.

Abone ol

Harika Avcı'nın vurulmasından sonra ilk kez konuşan eşi İbrahim Öztürk, Avcı'nın yemeklerine ilaç koyduğunu iddia etti. Öztürk; "Harika, pimi çekilmiş el bombası. Yemeklerime ilaç kattı. Kıvrana kıvrana idrarımdan kan geldi." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Harika Avcı 5 yıldızlı bir otel odasında tek kurşunla yaralanmıştı. Kimilerine göre Avcı intihara teşebbüs etmişti. Harika Avcı'nın kendisinden 24 yaş küçük eşi İbrahim Öztürk ilk kez konuştu. Öztürk birbirinden ilginç iddialar ortaya attı.

YILLARCA PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI

İbrahim Öztürk, Avcı'nın ciddi ruhsal sorunları olduğunu ve yıllarca kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti.

rvlg0cts.jpg 

"İDRARIMDAN KAN GELDİ"

Bugüne kadar sessizliğini koruyan Öztürk, "Harika ve onun yalanlarına inanan Azeri bakıcısı, yılbaşından 25 Ocak gününe kadar yediğim içtiğim şeylere ilaç v.s. gibi şeyler karıştırarak neredeyse ölümüme sebebiyet vereceklerdi. Kıvrana kıvrana idrarımdan kan geldi. Harika, pimi çekilmiş el bombası. Şu anda bazı şeyler için çok geç kalınmadan önlem alınmalı diye söyledim ancak olmadı." dedi.