BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Haraç çetesi polisin kolunu kırdı!

Zeytinburnu'nda bir kafeteryadan haraç alan çete üyelerini engellemeye çalışan polis, şiddete maruz kaldı.

Abone ol

Zeytinburnu'nda bir kafeden haraç almak isteyen çete polis engeline takıldı. Silahlı çete üyesi ile karşılaşan çete örgütü ile mücadele eden polisin kolu kırıldı. O anlar kameralara yansıdı.

Zeytinburnu 58 Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir kafeteryada meydana geldi. Kamuoyunda Sarallar Çetesi olarak bilinen organize suç örgütünün mensupları cadde üzerinde bulunan bir kafeteryaya girerek haraç almak istedi. İddiaya göre çete üyesi "Boksör" lakaplı Hakan K. (35), 5 adamıyla birlikte işyeri sahibini tehdit etti.

Olayı gören bir vatandaş durumu polise bildirince kafeteryaya polisler geldi. Teras katta bulunan kafeteryaya giren sivil polisler, merdivenlerde kaçmaya çalışan silahlı çete üyesi ile karşılaştı. Elinde silah bulunan şüpheliyi durdurmak isteyen polisler, teras kata çıktı. Bu sırada çetenin diğer üyeleri devreye girerek polislere sıkıntılı anlar yaşattı. Polisle şüpheliler arasında yaşanan arbedede bir polis memurunun kolu kırıldı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda polis memurlarının şüphelileri güçlükle gözaltına alığı görüldü.

Polislere direnen Hakan K. ve İsa K. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.