BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.395,38
HABER /  MAGAZİN

Hande Erçel dizi uğruna vazgeçti!

“Güneşin Kızları”nda canlandırdığı Selin rolüyle ünlenen Hande Erçel, dizi için okulunu dondurduğunu, eğitimine ara verdiğini açıkladı.

Abone ol

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Güneşin Kızları'nda canlandırdığı Selin rolüyle ünlenen ve Miss Civilization of the World güzellik yarışmasında dünya ikincisi olan Hande Erçel, yoğun iş temposu nedeniyle okulu donduracağını açıkladı.

Her zaman oyunculuğun peşinde olduğunu söyleyen Erçel, ilk kez bir dergi için objektif karşısına geçti. Grazia’ya poz veren genç oyuncu, kariyeriyle ilgili soruları da yanıtladı.


"TAM KONSANTRE OLMAK İSTİYORUM"

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Geleneksel Türk Sanatları okuyan oyuncu, “Doğrusu okul gitmiyor. Sanırım donduracağım. Bölümümü çok seviyorum ama o kadar yoğun geçiyor ki. Tam konsantre olmak istiyorum.” diyerek okulu dondurma gerekçesini açıkladı.

hande-ercel2.jpeg

İŞTE SİNEMADA OYNAMAK İSTEDİĞİ ROL

Hande Erçel, “Sinemada hayalindeki rol nedir?” sorusuna ise “Hikayesi oldukça derin olan sağır ve dilsiz bir kadını canlandırmayı çok isterim” yanıtını verdi.

 "ALİ VE SELİN'E AŞIĞIM"

Hande Erçel, dizideki partneri Tolga Sarıtaş hakkında şunları söyledi: “Çok yakın arkadaşız ve
Tolga’dan çok şey öğreniyorum. İki karakterin arasındaki ilişki beni de büyülüyor. Ali ve Selin birbirlerine âşık, ben de onlara âşığım!”

hande-ercel3.jpeg