BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Hande Ataizinden aşk itirafı

Yaşadığı ilişkiler ile olay yaratan Hande Ataizi'nden aşk itirafı geldi. Ataizi son ilişkisini açıkladı...

Abone ol

Geçtiğimiz hafta ünlü piyanist Fazıl Say'la kameralara yakalanan Hande Ataizi, atv'nin yeni programı 'Herkes Yanlış Biliyor'un ilk bölümüne konuk oldu. Program sunucuları Şengül Balıksırtı ve Ali Çınar'ın sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Say'la birlikte olduğunu itiraf etti:

"Fazıl'la ortak bir arkadaşımız aracılığıyla tanıştık. Hayatımda ilk defa ünlü bir erkekle iki aydır güzel bir beraberlik yaşıyorum. Aşkta 'en'i yakalamak ve bunu Fazıl'la yaşamak istiyorum. Ayrı dünyaların insanları olarak algılandığımızdan beraberliğimiz kimilerini şaşırttı ama ben farklı renklerimizle birbirimize çok şey katabileceğimize inanıyorum."

KADER BUYMUŞ
Say ile tanışmasını 'kader' olarak nitelendiren Ataizi, "Eğer arkadaşlarımız tanıştırmasaydı, o günlerde davet edildiğim bir programa birlikte konuk olacaktık. Yani orada tanışacaktık. Demek ki, birbirimizin yoluna çıkacakmışız" dedi.

Çiçeği burnunda sevgilisinin sanatçı kimliğinden gurur duyduğunu belirten Ataizi, "Ben onunla ne kadar gurur duyuyorsam, onun da benim yaptığım işlerden o kadar gurur duymasını istiyorum" diye konuştu.