BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hamile kadının oyununu polis bozdu

Hamile kadın evdeki biriken parayı harcadı. Kocasının öfkesini çekmemek için hazırladığı plan polisin dikkatiyle bozuldu.

Abone ol

Bursa'da kocasının kendisiyle ilgilenmediği için biriktirdikleri 2 bin lirayı harcadıktan sonra korkuya kapılan 5 aylık hamile 28 yaşındaki Makbule Özyılmaz, iki kişi tarafından gasp edildiğini söyleyerek eşini aradı.

Kocasının haber verdiği polisler olay yerine geldiklerinde genç kadının çelişkili ifadelerinden şüphelenince gerçek ortaya çıktı.

Merkez Osmangazi İlçesi Namıkkemal Mahallesi Namıkkemal Caddesi no 18'de oturan evli ve 5 aylık hamile olan, Makbule Özyılmaz, dün akşam saatlerinde kocası Murat Özyılmaz'ı (26) arayarak evine iki kişinin girdiği ve kendisini döverek ziynet eşyalarını ve evde bulunan biriktirdikleri 2 bin lirayı gasp ettiğini söyledi.

Bunun üzerine Murat Özyılmaz'ın haber verdiği polisler olay yerine geldiklerinde genç kadını kapıda yarı baygın halde buldular. Hamile olduğu için hemen sağlık ekibine haber verildi ve genç kadın ambulans ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada kendine gelen Makbule Özyılmaz, polislere çelişkili ifadeler verince gerçek açığa çıktı. Hamile olduğu için bunalıma girdiğini ve eşinin kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen genç kadın, Evde biriktirdiğimiz 2 bin lirayı harcadım. Murat sabah parayı sorunca kendisine yalan söyledim. Ama korktum. Akşam üstü yalanım ortaya çıkmasın diye böyle bir senaryo kurdum. dedi.

İfadesi alınan Makbüle Özyılmaz hakkında, Güvenlik görevlilerine yalan beyanda bulunmak suçundan işlem başlatıldı.