BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hamile kadın kocasını o halde görünce...

Ankara'da bunalıma giren oto yıkamacısı bir genç kendini astı. Eşini tavana asılı halini gören hamile eş ise şoka girdi.

Abone ol

Ankara'da bunalıma girdiği iddia edilen oto yıkamacısı evlerinin yakınındaki bir gecekondunun demir kapısına çamaşır ipi ile kendisini asarak intihar etti. Eşinin kendisini astığını gören hamile kadın, eline aldığı bıçak ile kocasının kendisini astığı ipi keserek kurtarmaya çalıştı. Kocasının öldüğünü gören hamile kadın sinir krizi geçirdi.

Altındağ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Volkan S.(27) ismindeki oto yıkamacısı Anafartalar Sevim Sokak üzerindeki bir binanın demir kapısına çamaşır ipi ile kendisini asarak intihar etti. Kocasının kendisini evlerinin yakınındaki bir gecekondunun demir kapısına astığını gören ve hamile olduğu öğrenilen kadın, eline aldığı bıçak ile kocasının asılı olduğu ipi kesti. Panikle bağırmaya başlayan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koşarken, Volkan S. ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sinir krizi geçirdi

Kocasının öldüğünü duyan hamile kadın sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren halime kadın sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımı ile sakinleştirildi. Volkan S.'nin cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.