BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Haluk Ulusoyu şaşırtan soru

Haluk Ulusoy, Erdoğan'la görüşmesinden öylesine mutlu çıkmıştı ki, bir soru herşeyi yeniden gerdi...

Abone ol

Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu göreve gelişlerinden bu yana ilk kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Görüşmenin 35 dakika sürdüğünü belirten Ulusoy, çıkışta gazetecilere şunları söyledi: UEFA'daki görüşmelerimizden ötürü Saşın Başbakan'a bigi verdik. Yolumuzun uzun olduğunu KAS'a kadar gidebileceğimizi ifade ettik Bu olayın ülkemizin çok önemli bir meselesi olduğunu, bu yolda sayın Başbakan ve Bakanımızın yardımlarını talep ettik. Kendilerini çok olumlu karşıladılar. Bu iş ülke meselesidir. Bu yolda yardım edeceklerini söyledi. Bilgi alışverişinde bulunduk. Beni ve heyetini kabul ettiği için kendilerine teşekkür ederim. Randevunun seçimlerle alakası yoktur.

BÖYLE SORU OLUR MU?

Bir gazetecinin Ulusoy'a, "Sayın Başbakanla aranızda bir gerginlik oldu mu?" şeklindeki bir soru karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek şöyle yanıt verdi:

Gerginlik tabi ki olmadı.  Böyle bir soru bence (şaşırıyor ve cümleyi tamamlamıyor)... Sayın Başbakanımız bizi çok güzel karşıladı. Tabi ki sayın Başbakanımıza ve bakanımıza bağlıyız. Kamu hizmeti yapan bir kurumla gerginlik olması mümkün müdür?

ERDOĞAN'I SAVUNDU

Başbakan Erdoğan'ın randevuya 15 dakika geç gelmesini hatırlatan bir gazeteciye ise Haluk Ulusoy şu yanıtı verdi: Randevunun gecikmesi normal. Sayın Başbakanımızın vakti o kadar az ki, devletimizin adına o kadar büyük işlerle meşgul ki... Bırakın 15 dakikayı üç saatte olsa bekleriz, beş saatte olsa bekleriz....Bu bizim için zül değil...