BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.430,80
HABER /  GÜNCEL

Halis Ağa 17lik kızla ne yapıyor?

17 yaşındaki kızın, huzurevinde kalan babasına göre aralarında karı-koca ilişkisi yok. Kızı hala yaşlı kocaya alışamamış.

Abone ol

71 yaşındaki Halis Toprak'ın 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade’nin Antalya’da huzurevinde kalan babası İsmet Tağızade, kızının evliliğiyle ilgili çelişkili açıklamalarına devam etti.

İşte Tağızade’nin açıklamalar:

* Ayrı yaşadığım eşim, kızıma Halis Bey’in evlilik teklifini söylemiş. Kızım da “Anne o yaşlı adam benim ayağıma niye geliyor, ben onunla ne yapacağım” diyor. Fakat annesi kızıma “senin tahsilini karşılayacak, seni okutacak” diyerek ikna etmiş.

* Kızım evlendi fakat hala ona Halis Bey diye hitap ediyor. Bir türlü alışamadı. Zaten ben daha onların karı-koca ilişkisi içinde olduğunu sanmıyorum. Kızımın sıkıntısı ve korkuları var. Bu yüzden hala annesi ve kız kardeşiyle yatıyordur, onlar birbirlerinden ayrı uyamaz. Ayrıca Halis Bey çok canlı diri gibi görünüyor ama aslında öyle olduğunu tahmin etmiyorum.

* Onlardan hiçbir şey istemiyorum. Ben hepsinden daha kötü durumdayım. By pass ameliyatı oldum. En büyük isteğim emekli olmak. Emekli olabilmem için 3 bin 500 TL’ye ihtiyacım var. Bunun dışında bir ihtiyacım yok.