BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  MAGAZİN

Halil Sezai’den aşk kokan hareketler

Şarkılarıyla müzik piyasasını ve sosyal medyayı sallayan Halil Sezai Paracıkoğlu, fotoğrafçı Mehmet Turgut’tan ayrılan oyuncu Gonca Vuslateri ile samimi pozlarını twitter’dan paylaştı

Abone ol

"Seni Beklerken 2011" adlı albümünde yer alan "İsyan", "Paramparça" ve "Olsun" gibi şarkıları müzik piyasasını ve sosyal medyayı sallayan oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu, dün twitter sayfasından paylaştığı romantik fotoğraflarıyla dikkat çekti.

Son dönemin en popüler isimleri arasında yer alan Paracıkoğlu, bir süre önce her yerde el ele görüldüğü ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile yollarını ayıran oyuncu Gonca Vuslateri ile samimi pozlarını twitter'dan paylaştı.

Turgut ile evliliğe giden ilişkisi sonrası ayrılık acısını unutmak için Paris'e giden Vuslateri ile Paracıkoğlu, göz göze yolculuk yaparkan 3 pozunun yer aldığı kolaj fotoğrafı twitter ve facebook hesaplarından paylaştı

halilsezai1.jpg

'Yol arkadaşı mı?'

Halil Sezai Paracıkoğlu, Vuslateri ile aşk dolu fotoğrafını "Bolu'ya giderken yol arkadaşımız" notuyla takipçileriyle paylaştı. Son aylarda konserden konsere koşturan ve kendisine gizemli bir imaj çizen Paracıkoğlu'nun, bu yorumuna takipçileri itiraz etti ve "Yol arkadaşı mı? Hadi canım", "Arkadaşlık mı? Aşk kokan hareketler bunlar", "Çok güzel görünüyorsunuz iyi yolculuklar dilerim" şeklinde yorumlar yaptı. Çiftin samimiyeti yeni bir aşk doğduğunu doğrular gibiydi.
halilsezai2.jpg