BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Halaçoğlu Erdoğan'ın yıldızlarını sayamadı! 

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın reklam filminde tarihi bir hata olduğunu öne sürdü ama asıl hatayı kendisinin yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın reklam filminde tarihi bir hata olduğunu öne süren Yusuf Halaçoğlu'nun iddiası asılsız çıktı.

Erdoğan'ın reklam filminde yurdun çeşitli yerlerinden 8 yıldız gönderiliyor ve Çankaya Köşkü'nün kapısında yıldızların sayısı 16'ya ulaşıyor. Halaçoğlu ise, reklam filminde yıldızların 12 tane olduğunu, 4 yıldızın eksik olduğunu iddia etti.

TARİHİ BİR HATA

Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre, MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’ın kendisi için yaptırdığı reklam filminde tarihi bir hata olduğunu önü sürdü.

Kayseri'de konuşan Halaçoğlu, Cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın tarihte kurulan 16 Türk devletini simgelediğini belirterek, “Erdoğan’ın reklam filminde 12 yıldız var. 12 yıldız toplatıyorlar. Oysa 16 yıldız olması gerekir. Tarihi ve büyük bir hata var” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

erdogan.20140809131603.jpg