BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hakkını helal et BABA!

12. kattan atlarken cümleleri bu oldu.. Babası doktordu ama...

Abone ol

Ataköy'de oturdukları apartmanın 12'inci katındaki dairede bir yıl önce çıkan yangında annesi ve arkadaşıyla birlikte ölümden dönen lise öğrencisi Emir Hatipoğlu, aynı evin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi. Hatipoğlu'na ilk müdahaleyi doktor babası Şemsettin Hatipoğlu yaptı, ancak yeterli olmadı.

Bakırköy Belediyesi eski Sağlık İşleri Müdürü Şemsettin Hatipoğlu'nun lise öğrencisi oğlu Emir, dün gece saat 01.30 sıralarında Ataköy 9'uncu Kısım, B- 1 Blok, 12'nci kat, 50 numaradaki evlerinin camından atlayarak intihar etti. Oğlunun camı açarak atlamaya çalıştığını gören anne Ayşegül Hatipoğlu tüm çabalarına karşın ikna edemedi.

Annesine `hakkınızı helal edin' diyerek kendisini boşluğa bırakan Emir, bahçede bulunan bir ağaca çarpıp yere çakıldı. Emir'e ilk müdaheleyi olay yerinde doktor olan baba Şemsettin Hatipoğlu yaptı. Sağlık ekipleri gelene kadar oğlunu yaşatmaya çalışan baba daha sonra çaresiz gözlerle oğluna kalp masajı yapılmasını izledi. Bu sırada anne ise `Lütfen oğlumu yaşatın' diyerek sinir krizi geçirdi.

Oğlu Emir'e sürekli `yaktın beni Emir. Değer miydi oğlum' diye seslenen baba Hatipoğlu sağlık ekiplerinin müdahelesini izledi. Emir Hatipoğlu sağlık ekiplerinin tüm müdahelelerine rağmen yaşamını yitirirken, baba Hatiboğlu uzun süre oğlunun elini bırakmadı. Genç Emir'in cesedi polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Emir Hatipoğlu yaklaşık bir yıl önce evlerinde çıkan yangında annesi Ayşegül Hatipoğlu ve arkadaşı Harun Tuzlu'yla beraber mahsur kalmış ve ölümle burun buruna gelmişti. Yangına müdahele eden itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Emir, Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi edilmişti.

Aynı evin penceresinden atlayarak hayatını kaybeden Emir'in olay yerine gelen bazı arkadaşları da sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili yaptığı soruşturma sürerken, hayatını kaybeden Emir'in son günlerde bunalımda olduğu iddia edildi.

kaynak: vatan