BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.442,57
HABER /  GÜNCEL

Hakkı Devrim hakkını verememiş

Hakkı Devrim'i "Gelinim Olur musun?" programını hakkını vererek izlemediğini dile getiren Mehmet Barlas, Hakkı Devrim için bir de uyarlama şiir yazdı....

Abone ol

Mehmet Barlas, Radikal Gazetesi yazarlarından Hakkı Devrim'in 'hakkını vererek' televizyon programlarını izleyemediğini söyledi. " diyen Barlas, Devrim'in "Gelinim Olur musun?" adlı programın en önemli aktörlerinden Semranım'ı ıskaladığını yazdı:

- Semranım'ın "Gelinim Olur musun Evi"nden Sinem tarafından çıkartılması, kamuoyunu, AB ile üyelik müzakerelerinin başlaması kadar derinine etkiledi. Bu program yayınlandığı sürece de, zaten bu satırların yazarı dahil olmak üzere hemen hemen her gazete yorumcusu, Semranım-Sinem ikilisinin ilişkilerinden giderek, gelin-kaynana sorunsalı üzerine yazılar döktürmüşlerdi.

Bu arada Radikal'in ağır topu Hakkı Devrim'in, olayın ve Semranım'ın çapının farkına varmadığını iki gün önceki şu satırlarından öğrendik:

- Ben de seyrettim bir süre ve bir keresinde bu programı. Kadın, futbol sohbetlerinin yıldızı Erman Toroğlu'nun dişi nüshası gibi bir şey. Sahiden anlamsız, üstelik sıkıcı ve yorucu.
Bu önemli olayın farkına varamadığına göre, Hakkı Devrim'in

"Ünlüler Çiftliği " gibi diğer ağırlıklı ve sosyo-psikolojik programları da ıskalamış olması ihtimali fazladır. Orhan Veli'ni dediği gibi, "Canan ki Degustasyon'a gelmez / Balık Pazarına hiç gelmez"
Veya "Devrim ki Semranım'ı izlemez/ Banu Alkan'ı hiç izlemez"..

Yazı: Mehmet Barlas
Kaynak: