BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hakkari'de eşi ve çocuğu katledilen acılı Astsubay konuştu

Hakkari'deki hain saldırıda eşi ve 11 aylık bebeğini kaybeden Astsubay Serkan Karakaya, ''Eşim sürpriz yapmak için yanıma gelmişti. 2 saat oturduk, 2 saat sonra indi. 15 dakika içinde patlama oldu. Kanı yerde kalmayacak. Vatan sağolsun.'' dedi.

Abone ol

Hakkari'deki hain saldırıda eşi ve 11 aylık bebeğini kaybeden Astsubay Serkan Karakaya, Habertürk'e konuştu. Eşinin sürpriz yapmak için yanına geldiğini anlatan Karakaya, '2 saat oturduk, 2 saat sonra indi... 15 dakika içinde patlama oldu. Kanı yerde kalmayacak. Vatan sağolsun' dedi.

''Allah onları kahretsin, biz evlat katilleri değiliz'' diyen acılı astsubay, ''Üst bölgesinden eşimi takip ediyordum araç geçti kaybolduğu noktada patlattılar. Silahımı aldım hemen aşağıya indim zaten. Gelip benden sorsalardı ama çocuğumdan eşimden somuşlar bakacağız. Vatan yoluna canımız feda olsun.'' ifadelerini kullandı.

Gelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıGelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıGelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıGelini ve torunu şehit edilmişti! Kahreden telefon görüşmesini anlattıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Türkiye'yi yasa boğan olay Süleyman Soylu'yu ağlattı!

İşte PKK'nın katlettiği bebekler! Son kurban Bedirhan...İşte PKK'nın katlettiği bebekler! Son kurban Bedirhan...İşte PKK'nın katlettiği bebekler! Son kurban Bedirhan...İşte PKK'nın katlettiği bebekler! Son kurban Bedirhan...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN