BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

HAKİMİN OTOMOBİLİ, OTOMATİK TÜFEKLE TARANDI

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu’nun otomobili, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ot...

Abone ol

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu’nun otomobili, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomatik tüfekle tarandı.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu’nun lojmanlar önüne park ettiği otomobili, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce tarandı. Saldırı sonucu herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmezken, polis ekiplerinin geniş çaplı arama çalışması başlattığı öğrenildi.
Öte yandan, Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, yapılan saldırı ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı. Zeynel Balkız mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Selendi Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu’nun otomobili 24 Nisan gecesi otomatik tüfekle taranmıştır. Ölüm ve yaralanma olmamasıyla teselli bulurken, menfur saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyor, hukuk ve yargıya yapılan saldırılar nereden gelirse gelsin asla yılmayacağımızı, hukuk içinde mücadelemizi sürdüreceğimizi haykırıyoruz.”
(İHA)