BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.402,12
HABER /  SPOR

Hakan Şüküre çok koydu

Hakan Şükür hayatında ilk kez kadro dışı kaldı. Şoku atlatabilmiş değil.

Abone ol

Beşiktaş maçı öncesinde kızı Buse'yi tesislere getiren, bunun ardından da Feldkamp'ın Lincoln ile birlikte kadrodışı bıraktığı Galatasaraylı Hakan Şükür, "Kırıldım" dedi.

Sabah'a özel olarak konuşan Hakan Şükür, "Bu ceza beni adeta yıktı. Çünkü ben suç işlemedim. Beşiktaş derbisi var diye maçtan 5 gün önce tesislerde kalmaya başladım. Arkadaşlarımı motive etmek için toplantılar yaptım. Bu cezayı hak etmediğimi hocamıza da söyledim.

Hoca da bana 'Benim kurallarım bu' diyerek cevap verdi. Bu durum karşısında benim yapabileceğim bir şey yok. Ancak bu kurallar hocalara göre mi değişiyor bunu anlamıyorum. Geçtiğimiz yıllarda böyle bir durumda ceza verilmezdi. Kadro dışı kalmak bana çok koydu. Sabaha kadar uyuyamadım. Özür dileyecek değilim" ifadesini kullandı.

"Ben iyi bir profesyonelim" diyen Hakan Şükür, "Kızımı, beni özlediği için tesislere getirdim. Normalde 2'de yatarım ama kızım yanımda diye 11'de uyudum. Ayrıca kızım bu sezon daha önce de kampa geldi. Bu olay para cezasıyla da çözülebilirdi. Bu karar bana çok koydu. Ama maçı kazanmamız için çok dua ettim. Puan kaybetseydik olay farklı yerlere çekilecek; Lincoln, ben ve hocamız yıpratılacaktık" dedi.

Hakan Şükür'ün kızı da üzüldü

Beşiktaş derbisi öncesi yaşanan kriz, Hakan Şükür'ün kızı Zeynep'i çok üzdü.

Milli oyuncunun, Ankaragücü maçında Alex'in çocuğuyla sahaya çıktığını gören ve "Baba ben de senin elinden tutup sahaya çıkabilir miyim" diyen kızına olumsuz yanıt verdiği, Zeynep'in "O zaman bu gece beraber kalalım" isteğini geri çevirmediği öğrenildi.

Zeynep, babasının kadro dışı kaldığını duyunca, sabaha kadar ağladı ve "Artık Florya'ya gitmem" dedi