BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.510,13
HABER /  GÜNCEL

Hagi'den kupa ültimatomu

G.Saray, kupaya kitlendi. Teknik Direktör Hagi, futbolcuları bu konuda motive etmeye çalışıyor. Rumen çalıştırıcı, maçın 90 dakikanın sonunda tamamlanmasını istiyor.

Abone ol

Hagi usulü doping

Rumen hoca, F.Bahçe kupa finali öncesi oyuncuların penaltı çalışmasına izin vermedi, "Bu maç 90 dakikada bitecek!" dedi. Ceza sahası çevresinde faul yapmak da yasak....

NOBRE'YE DİKKAT!
F.Bahçe ile yarın oynayacağı Türkiye Kupası finalinin hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da teknik direktör Hagi kazanmak için iki ana strateji belirledi; rakibin duran top silahını yok etmek ve işi 90 dakikada bitirmek... Gece gündüz F.Bahçe'nin maç kasetlerini izleyen Rumen hoca, oyuncularına özellikle ceza sahası çevresinde gereksiz faul yapılmasını yasakladı. Hagi, "Nobre bu konuda çok usta. Topu iyi saklayıp faul kazandırıyor. Onu markaj ederken uyanık olun, tuzağa düşmeyin" uyarısını yaptı.

KUPAYA ÖZEL PRİM
HAGI oyuncularını psikolojik olarak da kazanmaya şartlandırıyor. İdman sonunda penaltı atışı yapan futbolcularına izin vermeyen Rumen teknik direktör, "Bu maç 90 dakikada bitecek. Ben inanıyorum. Çünkü siz ligin en iyi futbolcularısınız. Penaltı atışlarını aklınızdan bile geçirmeyin. Penaltıya kalırsa zaten belirlenen kişiler atışları yapacak. Bu saatten sonra penaltı atmayı öğrenecek haliniz yok" dedi. Yönetim de kupanın kazanılması halinde özel prim verileceğini açıkladı.

HABER: Fazıl ÜNVERDİ
KAYNAK:
www.pasfotomac.com.tr