BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
HABER /  GÜNCEL

Hagi galibiyet sonrası neler söyledi?

Hagi, derbi yenilgisinden sonra takım olarak çok güzel bir reaksiyon göstererek Kasımpaşa'yı mağlup ettiklerini söyledi ve ekledi...

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, derbi yenilgisinden sonra takım olarak çok güzel bir reaksiyon göstererek Kasımpaşa'yı mağlup ettiklerini söyledi.

Hagi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, takımdaki bütün oyuncuları tebrik ederek, ''Çünkü bugün gerçekten zor bir maç oynadık. Mutluyum. Çünkü işler iyi yola doğru gidiyor. Kolay bir şey değil. Büyük takımlarda hiçbir şey kolay değil. Yavaş yavaş her şeyin iyi olacağını düşünüyorum'' dedi.

Son 1 ay içinde bazı problemlerle karşılaştığını anlatan Rumen çalıştırıcı, ''Ama buna rağmen iyi çalışmaya devam ediyorum. Derbi maçında aldığımız mağlubiyetten sonra, ofansif, teknik ve çok iyi bir takıma karşı oynadık. Oyunun kontrolü elimizdeydi. Zor bir hafta sonrası önemli bir 3 puan aldık'' şeklinde konuştu.

-''SORUMLULUK ALMAKTAN KORKMAM''-

Hagi, Galatasaray'a geldiğinde takımın durumunu bildiğini anlatarak, ancak hiçbir zaman sorumluluk almaktan korkmadığını söyledi.

Türkiye'deki futbolcu ve antrenör olarak kariyerini herkesin bildiğini vurgulayan Hagi, şöyle konuştu:

''Sorumluluğu almaktan korkmayan bir insanım. Bu sorumluluğu alıyorum. Uzun süre oynadığım evime geldim. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Oyuncu olarak geldiğimde güzel şeyler başardım. O zaman da gazeteciler başlangıçta benim için güzel şeyler yazmadı. Ağır şeyler yazıldı. Ama sonra iyi oldu. Teknik direktör olarak ilk sefer de iyi şeyler başardım. Her zaman iyi çalışırım. Bana göre tecrübem de var. Bu tecrübemden oyunculara da bir şeyler katmak istiyorum.''

-''3 KEZ ZOR DÖNEMDE GELDİM''-

Rumen çalıştırıcı, her zaman Galatasaraylı olduğunu vurgulayarak, ''Zor dönemlerin adamıyım. 3. kez zor dönemde Galatasaray'a geldim'' dedi.

İlk iki dönemini iyi bitirdiğini dile getiren Hagi, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu sefer de iyi bitirmek istiyorum. Galatasaray deyince üzerinizde her zaman baskı olur. Herhangi bir takımda mutlaka performans göstermek gerekir. Ben net bir şey söylemek istiyorum ki; Galatasaray'ın şu anki durumunu zaman içinde değiştirebilirim. İyi ya da kötü sonuç alabiliriz, ama büyük takımlar zaman içinde oluşur. Bugünden yarına olmaz. Sihirli değnek sadece Allah'ta vardır. Onun dışında her şey çalışmaktır. Güçlü bir takım, bugünden yarına kurulmaz.''