BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  GÜNCEL

Haftalık Burç Yorumları Bu hafta Merkür Akrep burcuna geçiyor

Bu hafta burçları neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova tüm burçları inceledi. Merkür etkisi tüm burçları nasıl etkisi alacağını haftalık burç yorumlarında inceledi.

Abone ol

12 burç 26 Kasım - 2 Aralık 2018 haftasında nelere dikkat etmeli? İşte cevapla.tv Astroloji yazarı Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumunuz... 

Haftaya ailevi konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Eviniz, yuvanız daha fazla sizi besleyecek konular ön plana geçebilir. Bu hafta güvenlik duygunuzun etkin bir şekilde hayatınızda yer ettiğini görebilirsiniz. Şanslı haftalardan bir tanesi olcak. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış, tamamlanmamış işlerde güzel etkileşimler devrede olacak. Pazartesi ve Çarşamba günleri bu anlamda iyi kullanmaya özen gösterelim. Yine ağır işlerde gücünüzü ortaya koyabileceğiniz haftalardan bir tanesi. Cumartesi günü Merkür, Akrep burcuna geçerek gerilemeye devam edecek. 8 Aralık’a kadar özellikle iletişimsel işlerinizde duygusal yapınızla hareket edebilir, geçmiş konu ve olaylarla daha fazla ilgilenebilirsiniz bu dönemde. Parasal konularda önemli işleriniz ve adımlarınıza dikkat etmekte fayda olacak. Pazar günü Venüs, Akrep burcuna geçiyor ve ilişkilerinizde biraz daha derin ve tutkulu hareket edeceğiniz bir dönem başlıyor.

Kaynak: cevapla.tv