BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.425,95
HABER /  GÜNCEL

Haftalık Başak burcu yorumu Hande Kazanova

18- 24 Şubat 2019 haftası Başak Burcu Bu hafta sıfır derece Başak Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Hayatınız, sağlığınız ve almak istediğiniz kararlar ile ilgili hızlı gelişmeleri ve duygusal kararları karşınıza getirecek.

Abone ol

Çocuk ve aşk hayatınızdan yana bir sorumluluk ya da zorunluluk pazartesi günü devrede olacak. Önemli bir ilişkinin, seyahatle ilgili ya da parasal bir konunun sorumluluğu devrede olabilir. Diğer taraftan işle ilgili konularda güzel gelişmeler altında olacaksınız.

Güneş, Balık Burcu’na geçtiği için ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili hareketlerinizin hızlandığı bir dönem ama bu Dolunay onun tam tersine özel hayatınızdaki konu ve olayların kendi hayatınız üzerindeki etkisini göreceksiniz ve bir sonuca ulaşacaksınız. Yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Çarşamba ve cuma günleri özel hayatınızda sizi destekleyen günler olacak. Kalıcı adımlar atılabilir ve sevdiğiniz insandan güzel bir teklif alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız.