BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.425,32
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal Slimani'nin kalemini kırdı

Fenerbahçe'nin Cezayirli forveti Islam Slimani, Atiker Konyaspor maçıyla kredisini tüketti. Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi listesine almadığı Roberto Soldado'nun da olmaması nedeniyle ikinci santrfor olarak Andre Ayew'i kullanacak.

Abone ol

Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana kötü büyük bir patlama yapması beklenen ve teknik direktör Ersun Yanal'ın da üzerinde ısrar ettiği İslam Slimani, Konyaspor maçındaki performansıyla kredisini tüketti.

Sabah'ın aktardığı habere göre; Yanal, Zenit'le oynanan Avrupa Ligi ilk karşılaşmasında gol atan Cezayirli oyuncusunu Konyaspor maçında da 11'e aldı ancak hüsran yaşadı. Tecrübeli çalıştırıcı, artık Soldado'nun yokluğunda dahi Slimani'ye 11'de görev vermeyecek.

İDMANDA AS TAKIMIN GOLCÜSÜ OLDU
Tecrübeli teknik adam, Zenit rövanşının hazırlığını Avrupa kadrosunda bulunmayan Soldado'nun eksikliğine rağmen Slimani'yi yedekte oynatarak yapıyor. As takımda forvet olarak Andre Ayewforma giyiyor. Bundan sonra takımın 1 numaralı santrforu Soldado, onun yokluğunda 2 numaralı santrfor ise Andre Ayew olacak. Ersun Yanal mecbur kalmadıkça İslam Slimani'yi sahaya sürmeyecek.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kerim Frei İsrail'i salladı!
Foto Galeri Kerim Frei İsrail'i salladı! Galeriye Gözat