BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu sıcaklık artıyor!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Hala bir hafta sonu planı yapmadıysanız önce hava durumuna bir göz atın.

Meteoroloji doğu bölgelerinde yaşayanları etkili olacak sağanak yağışa karşı uyarırken batı bölgelerinde yaşayanlara bahar müjdesi verdi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümü az bulutlu ve açık, kuzeybatı kesimler ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce'nin iç kesimleri, Karabük, Sakarya ve Bursa çevrelerinin yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak, Pazar sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Çorum, Konya, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer sis hadisesi görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve iç bölgelerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) olmak üzere ülke genelinde artacağı tahmin ediliyor.

MARMARA:Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sakarya ve Bursa çevrelerinin yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak, yarın (Pazar) sabah satlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE:Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Konya çevrelerinde yer yer sis hadisesi görülecek.

BATI KARADENİZ:Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce'nin iç kesimleri ve Karabük çevrelerinin parçalı yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Çorum çevrelerinde yer yer sis hadisesi görülecek.

DOĞU ANADOLU:Az bulutlu, doğusunun parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

ekran-resmi-2013-04-06,-09.06.22.png

ekran-resmi-2013-04-06,-09.06.27.png

ekran-resmi-2013-04-06,-09.06.33.png