BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.471,86
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu kavrulacağız! Dikkat

Meteoroloji hafta sonu beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde olmaya devam ediyor. İç bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde olan sıcaklık, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar ise; kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Hatay çevrelerinde güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Doğusunun parçalı bulutlu, Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Bölgenin kuzeydoğusu parçalı bulutlu, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır ile Erzurum'un doğu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Açık geçeceği tahmin ediliyor.

screen-shot-2013-07-12-at-9.37.22-am.png

screen-shot-2013-07-12-at-9.37.27-am.png