BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hackerlardan Dişli destek!

CHP'li Kılıçdaroğlu AK Partili Şaban Dişli ile ilgili 2 belgeyi sitesine koydu. Ancak Dişli taraftarı hackerlar bakın ne yaptı?

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA – CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhalefeti bazı hacker’ları harekete geçirdi. Son bir haftadır her gün yaptığı basın toplantıları ve açıklamaları ile gündeme damgasını vuran Kılıçdaroğlu’nun sitesi hacker’lerin hedefi oldu. AK Partili hackerler siteyi hack'ledi ve "Yaşasın Ak Parti" yazdı.

BELGELİ İDDİALAR VARDI

Hem AK Parti’ye, hem de Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’a yönelik eleştirilerde bulunan; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı şaban Dişli hakkında belgeli suçlama ve iddialarda bulunan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun internetteki kendi adına kurduğu web sitesi hack’lendi.

Kılıçdaroğlu’nun Dişli hakkında ortaya attığı iddiaların da bulunduğu, bu iddialar ile ilgili ayrıntılı bilgi belge ve açıklamaların yer aldığı ana sayfada şimdi; “Yaşasın AKP” yazısı yer alıyor.

YAŞASIN AK PARTİ NOTU

Kılıçdaroğlu’nun, www.kemalkilicdaroglu.com adli internet adresinde bulunan web sitesi dün Hacker’ler tarafından Hack’lendi. Kılıçdaroğlu’nun sitesini Hack’leyen Hacker’ler, sitedeki tüm tanıtım ve açıklamaları sildiler. Bunların yerine “Yaşasın AKP, yeter artık muhalefet yaptığınız boş” notunu düştüler. Hacker olarak re DMin imzasını attılar.

SİTEYİ YENİLEYECEK

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ise, sitesinin Hack’lenmesi ile ilgili, “Bu yapılan halkın doğru bilgi edinmesini engellemektir. Simimi değiller. Ak Parti taraftarlığı halkın çıkarlarının göz ardı edilmesini sağlıyor. Demokrasi ve özgürlükler adına, doğru bir davranış değil” dedi. Sitesinin Hack’lendiğini bir vatandaşın uyarısı üzerine öğrenen Kılıçdaroğlu, gündeme getirdiği konuları siteye koyduğunu ancak hacklendiğini anlattı. Kılıçdaroğlu, siteyi yeni baştan yaptıracağını aynı bilgi ve belgeleri koyacağını ve bu kez hack’lenmemesi için özel bir koruma duvarı yaptıracağını da bildirdi.