BIST 10.169
DOLAR 32,19
EURO 35,06
ALTIN 2.470,76
HABER /  SPOR

Hacıosmanoğlundan şok sözler

İbrahim Hacıosmanoğlu, ilginç açıklamalarda bulunurken Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ı yerden yere vurdu.

Abone ol

Trabzon' da yayın yapan yerel bir gazeteye konuşan Hacıosmanoğlu, "Sayın Albayrak 12 yıl yöneticilik yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor' dan ayrıldı kulüp şampiyon oldu" dedi.

Hacıosmanoğlu, sezon başında taraftarlara 2 bin adet bedava kombine bilet verildiğini belirterek, "Şimdi Albayrak diyor ki, 'Biz 7 maç kaybettiğimizde bile taraftar böyle davranmıyordu, şimdi birileri tarafından kullanılıyorlar.' Ben zamamında o kombinelerin hesabını sorduğumda, 'parası alındı' demiştiler, sonradan öğrendim ki hiç para alınmamış. Şimdi protesto edenler de o bedava kombine verilen taraftarlar. Bakalım bu biletlerin açığını nasıl kapatacaklar" diye konuştu.

TARAFTARLARA BENZİN PARASI VERİLDİ
Hacıosmanoğlu, taraftarların deplasman maçlarına götürüldüğünü ifade ederek, "Otobüs tuttular, benzin faturasını ödediler. Paraları da İbrahim Baturoğlu ödedi. Sonra paraya sıkıştığında, verdiklerini geri istedi. Kimse cebine uzanmayınca da kulübe bir fatura kestiler ve Trabzonspor' un kasasından paralar çıktı. Bunların hesabını versinler. Bakalım kombine bilet verip tahsil edemedikleri paraları nasıl kapatacaklar? Bunun takipçisi olacağım. Başkan, 'Herkes kazdığı kuyuya düşer' diyor. Evet taraftara o birçok şey verdi. Şimdi de kazdığı kuyuya düştü. Kaldı ki aleyhte bağıran taraftarlar kombine verilen kişilerdir. Kombineleri iptal edin, maçlara giremesinler, sorun da çözülsün" diye konuştu.

BAŞKAN GİTTİ BELEDİYE ŞAMPİYON OLDU
Hacıosmanoğlu, Albayrak' ın yönetimde zayıf olduğunu tespit ettiğini, bundan dolayı son bir yıldır adeta yönetimdeki muhalefet olarak çalışmak zorunda kaldığını belirtti. Hacıosmanoğlu, "Sayın Nuri Albayrak tam 12 yıl yönettiği İstanbul Büyükşhir Belediyespor' dan ayrıldı, bu kulüp şampiyon oldu. Trabzonspor' u da aynı mantıkla yönetiyor. Başkan, 'Ben yapabileceklerimin yüzde 50' sinden fazlasını yaptım' diyor. Şu an takım İnter Toto' ya gidiyor. Bunun yüzde 50 fazlası UEFA kupasına katılmak olur. Hedefi UEFA kupası mıydı ? Oysa Lig, Kupa şampiyonlukları vaadettik. Ama kupada Erciyesspor 30 bin YTL prim açıklarken, Sayın Başkan' a bunu bile açıklattıramadık. Futbolcuyu motive edecek hiç birşey yapmadı. Korkarım ki yine aynı şeyler olacak" dedi.

İSTİFALAR BANA BAĞLI DEĞİL
İbrahim Hacıosmanoğlu, "Başkan Nuri Albayrak 5 yöneticinin benim yüzümden istifa ettiğini söylüyor. Bunlar doğru değil. Limanda bu arkadaşlarla yaptığı toplantıda, 'Kalleşler ve entrikacılar' diye tanımladığı isimleri temizleyeceğini söylemişti. Ama bugün o kalleş ve entrikacı diye tanımladıklarının bir kısmıyla yola devam ediyor. Sayın Başkan' a kulüpte Faruk Kanca, Haşim Sayitoğlu için ne söylemişti? Hem de Sayitoğlu' nun yanında. Ama yazık ki başkan sözünde durmadı. Futbolcular aynı şekilde başkana bazı kişileri şikayet edip, 'Bizi sabote ediyorlar' demişti. Başkan da, 'Hepsini temizleyeceğim' diye söz verdi. Ama onu da yapamadı. Subayına, erbaşına, savaşa giden askerine verdiği sözleri tutmayan bir komutana daha güven duyulur mu?" şeklinde konuştu.