BIST 10.231
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.475,61
HABER /  GÜNCEL

Habertürk'teki kavga tv 24'te patladı

Muhafazakar yazar Mehmet Metiner Haber Türk televizyonundaki programda Mehmet Altan tarafından protesto edilince tv 24 televizyonunda patladı

Abone ol

Türkiye iki kutuplu siyasete doğru yönlendirilirken bu durum televizyon ekranlarındada açık açık tartışmalara neden oluyor. Medya'da siyasi kutuplaşmadaki gibi ikiye ayrılmış durumda.
Ancak ne var ki,  hükümete bu güne kadar destek veren Taraf Gazetesi Yazarı Ahmat Altan'ın son günlerde Başbakan Tayyip Erdoğan'la ilgili yazdığı sözler gerginliği artırdığı gibi daha önce aynı kulvarda yer alan yazarları da bir birine düşürdü.
Medyada baş gösteren liberal-muhafazakar kavgası 24 ekranlarında sürdü. Star yazarı Mehmet Metiner, başta Altan kardeşler olmak üzere liberal yazarlara ateş püskürdü.

Mehmet Altan, Habertürk ekranlarında Mehmet Metiner'in de programda olduğunu görünce canlı yayını terk etmişti. Habertürk'ün olaylı canlı yayınından bir kaç saat sonra 24 ekranlarına çıkan Mehmet Metiner, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşlere, Melih Altınok'a, Yasemin Çongar'a gazeteleri Taraf'a sert suçlamalarda bulundu.

Adeta çileden çıkan Metiner özellikle Ahmet Altan'ı hedef aldı. Liberal kalemlerin Başbakan'a ve hükümete yukarıdan baktığını, Başbakan'ın onlar ne söylerse onu yapmasını beklediklerini söyledi.

MUHAFAZAKAR YAZAR ALÇI METİNER'LE AYNI FİKİRDE DEĞİL

Metiner'in programdaki partneri Nagehan Alçı ise Star yazarına itiraz ederek liberallerin fabrikada üretilen tek tip bir yapı olmadıklarını söyledi. Bütün liberal kalemlerin tek bir torbada eleştirilmesine tepki gösteren Alçı tartışmada taraf olmamaya özen gösterdi.
 Alçı'nın itirazından sonra daha da sertleşen Metiner sözü Ahmet Altan'ın dünkü yazısına getirdi ve 'utansın' dedi. Altan’ı Ergenekon’un yedeğine düşmekle suçladı ve diğer Taraf yazarı Melih Altınok için de ‘Stalinist’ dedi.

Yükleyen . -