BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  MEDYA

Güzel Köylü 39. bölüm Cemal her şeyi itiraf eder!

Güzel Köylü'de yeni bölümde heyecan dorukta. Güzel Köylü'de bu akşam Gül ve Cemal'in evliliği ortaya çıkacak mı, köşeye sıkışan Cemal ise babasına her şeyi itiraf eder.

Abone ol

Güzel Köylü'de yeni bölümde heyecan dorukta. Güzel Köylü'de bu akşam Gül ve Cemal'in evliliği ortaya çıkacak mı, köşeye sıkışan Cemal ise babasına her şeyi itiraf eder.

Cemal ve Gül evliliklerini herkesten saklamaya devam etmektedirler. Ancak Cemal'in babası Hüsnü, Cemal ve Gül'ün  arasındaki ilişkinin devam ettiğine  dair  şüphelenince konuyu Dudu'ya açar. Dudu ve Hüsnü, Cemal ve Gül'e haksızlık ettikleri  konusunda hem fikir olurlar.

screen-shot-2015-03-18-at-10.55.46-am.png

Buna tanık olan Hilal durumu abisi Cemal'e açınca Cemal de babasına her şeyi itiraf eder, gizlice evlendiklerini söyler. 

screen-shot-2015-03-18-at-10.56.32-am.png

Bunu duyan Hüsnü soluğu Sultanana'da alır.  Hüsnü rahattır, muhtar olacağına emin olduğundan Sultanana'nın tehditlerine boyun eğmez.  Sultanana haberi alınca Gül'ü evden kovar.

screen-shot-2015-03-18-at-10.56.06-am.png

Öte yandan Kamuran, Kaan tarafından istendiğini zannettiği gece olanlar yüzünden intikam planları yapar. Ve Kemal'i zor durumda bırakır. Kendi ördeğinin kesildiğini anlayan Sude ise  Yusuf'ların evine gelerek olay çıkarır. Sultanana'nın bu olaydan dolayı kendilerinden tarlaları alacağını düşünen Yusuf ve Ailesi  hiç beklemedikleri bir olayla karşılaşırlar.

38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güzel Köylü'de heyecan dorukta. Gül ve Cemal evlilklerini herkesten saklasa da köy halkı öğreniyor. Köyde seçim heyecanı başladı. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Cemal'in annesinin hastalığı Cemal ve  Gül'ün planlarını alt üst eder. Cemal evin inşaatını yarım bırakmak zorunda kalır.  Bunu öğrenen Cemal'in arkadaşları Cemal'in evi bitirmesi için el birliğiyle Cemal'e yardım etme kararı alırlar.

screen-shot-2015-03-04-at-9.40.08-am.png

Köyde Cemal ve Gül'ün evlendiğini bilenlerin sayısı  gittikçe artmakta, çember iyice daralmaya başlamıştır. Gül'ün ablası Nihal de Gül ve Cemal'in evlendiğini öğrenir. Üstelik Niyazi'nin de bu evliliği bildiğini öğrenince Niyazi'yle arasındaki ilişkiyi tekrar gözden geçirmeye karar verir.  

screen-shot-2015-03-04-at-9.39.59-am.png

Kaan ise Gül ve Cemal'in  gizlice evlendiklerine dair şüpheleri gün geçtikçe artmaktadır. Ablasının gördüklerini anlatması  Kaan'ın şüphesini daha da arttırır. Ve bunu kanıtlamaya çalışmak için tüm  fırsatları değerlendirir.

screen-shot-2015-03-04-at-9.39.37-am.png