BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.435,39
HABER /  MEDYA

Kara Para Aşk 38. bölüm elmasları verecek mi?

Kara Para Aşk son bölümde heyecan dorukta Ömer ve Elif'i düğün heyecanı sardı. Peki Ömer elmasları kaybetme pahasına pazarlık yapacak mı?

Abone ol

Kara Para Aşk son bölümde heyecan dorukta Ömer ve Elif'i düğün heyecanı sardı. Peki Ömer elmasları kaybetme pahasına pazarlık yapacak mı?

Ömer çok öfkelidir. Hüseyin'in Tayyar Dündar için çalıştığından emindir. Ne olursa olsun ağabeyi suç işlemiştir ve cezasını çekecektir. Hüseyin hasta yatağında bu olaydan sıyrılmanın yollarını aramaktadır. Hiç bir şekilde kardeşinin katil olduğunu öğrenmesini istemez ve bunun için Tayyar'la pazarlık yapar.

screen-shot-2015-03-18-at-11.09.22-am.png

Elmaslarını ve elindeki bütün belgeleri Tayyar'a verecek ve karşılığında Sibel ve Ahmet Denizer cinayetlerini itiraf ettiği ses kaydını alıp yok edecektir. Hüseyin Tayyar'ı ikna edebilecek midir? Ömer cinayetleri işleyenin abisi olduğunu öğrenecek midir? Nilüfer'in Ömer'le iş birliği içinde olduğunu bilen Tayyar ondan kurtulmak için plan yapar. Metin, Tayyar'ın Nilüfer'i öldürmeye çalıştığını öğrenir.

screen-shot-2015-03-18-at-11.09.42-am.png

Tayyar'dan intikam almak için harekete geçer. Öfkeden deliye dönen Metin, Ömer'e Tayyar Dündar'ı ve Hüseyin Demir'i verecek adımı atacak mıdır? Bütün bunlar olurken bir yandan düğün hazırlıklarıyla ilgilenen Elif gelinlik provasına gider ve ona ulaşamayan Ömer endişelenip nerde olduğunu bulur.

screen-shot-2015-03-18-at-11.11.23-am.png

Elif'i gelinlik içinde görür. Elif bu durumdan hiç memnun olmamıştır. Düğünden önce damadın gelini gelinlikle görmesinin uğursuzluk getireceğine inanmaktadır. Ömer ve Elif bir kaç gün sonra nikahlarının olacağını sonunda ailelerine açıklar. Elvan ve Nedret düğün hazırlıklarına başlar.

36.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kara Para AŞK'ta bu akşam nefesler tutuldu yeni bölümde Hüseyin'in namlusunun aucunda olan Elif vurulacak mı?

Ömer Serhat’ı etkisiz hale getirmeye çalışırken Elif Hüseyin’in namlusunun ucunda gösterdiği yöne doğru ilerlemektedir. Hüseyin Elif’i öldürürse bütün dertlerinin sona ereceğini düşünür ama bunu yapamaz.  Bu arada kaybettiği belleğin Melike’de olduğunu öğrenir. Melike ve Hüseyin arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır.  Yaşananlar Melike’nin Hüseyin’e karşı bileylenmesine neden olmuştur. 

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir.

screen-shot-2015-02-25-at-10.08.54-am.png

Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.
Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

screen-shot-2015-02-25-at-10.08.46-am.png
Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.

screen-shot-2015-02-25-at-10.08.33-am.png

Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.