BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Güzel haber onları sevindirdi

Irak Şam İslam Örgütü (IŞİD) tarafından 23 gün önce alıkonulan 32 TIR şoföründen biri olan Mehmet Sait Çobanoğlu’nun serbest bırakıldığını d...

Abone ol

Irak Şam İslam Örgütü (IŞİD) tarafından 23 gün önce alıkonulan 32 TIR şoföründen biri olan Mehmet Sait Çobanoğlu’nun serbest bırakıldığını duyan ailesi sevinç zılgıtları atarak gözyaşlarına hakim olamadı.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ikamet eden Çobanoğlu’nun serbest bırakıldığını duyan yakınları, baba evine gelerek ailenin sevinçlerine ortak oldu. Mehmet Sait Çobanoğlu’nun anne ve babası ise sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Mehmet Sait Çobanoğlu’nun annesi Remziye Çobanoğlu, "Oğlumun serbest bırakıldığını biliyorum, ama eve gelmeyene kadar inanamıyorum. Yaklaşık bir aydır böyle sevinçli bir haberi bekliyorduk. Allah kimsenin gözünü yollarda bırakmasın" dedi.
Baba Kemal Çobanoğlu ise, "Allah’a şükürler olsun bugünü gördük oğlumun serbest bırakılacağına inanmıyordum. Bütün şoförlerin anne ve babalarına selam söylüyorum hepimizin gözü aydın olsun. İnşallah çocuklarımız sağ salim gelecekler. Ben Cumhurbaşkanına, Başbakana, Dışişleri Bakanına, milletvekillerine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
(İHA)