BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,88
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Güzel Adam Süreyya film yorumları nasıl-güzel mi?

Güzel Adam Süreyya filmi 9 şubat'ta vizyona girdi. Güzel Adam Süreyya film konusu ne, hangi sinemelarda saat kaç seansına gidilir soruları akıllara geldi. Güzel Adam Süreyya'nın konusu filmde Beşiktaş'ın uzun yıllar malzemecisi olarak görev yapmış Süreyya Soner'le ve onu tanıyan insanlarla yapılan söyleşiler. Özellikle Beşiktaş taraftarlarının merakla beklediği belgesel nasıl, Benim Adım Süreyya film yorumları nasıl intenethaber'de

Abone ol

Güzel Adam Süreyya belgesel-filmi 9 Şubat'ta vizyone girdi. Bugün vizyona giren ve Beşiktaş'ın uzun yıllar malzemecisi olarak görev yapmış Süreyya Soner'le ve onu tanıyan insanlarla yapılan söyleşilerin yer aldığı belgesel de çok özel anlar da var. Özellikle Beşiktaş yataflarlarının büyük bir merakla beklediği Güzel Adam Süreyya film yorumları nasıl?

TÜM BEŞİKTAŞ KADROSU FİLME AKIN ETTİ:  1981 yılından bu yana Beşiktaş'ın emektarı olan Süreyya Soner'in anılarından oluşan ‘Güzel Adam Süreyya’ belgeselinin özel gösterimi yapıldı. Beşiktaş Kulübü, tam kadro gösterime katıldı. 

Fikret Orman, yönetmenliğini Gökçe Kaan Demirkan’ın, seslendirmesini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Güzel Adam Süreyya belgeselinin ilk gösteriminde kulübün emektarı Süreyya Soner'i tebrik etti.