BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.409,63
HABER /  DÜNYA

Güven Timleri hırsızı böyle yakaladı

Beyoğlu’nda bir kafede kadın müşterinin cep telefonunu çalan zanlı ile Güven Timleri arasında yaşanan kovalamaca kameraya yansıdı. Yakalanac...

Abone ol

Beyoğlu’nda bir kafede kadın müşterinin cep telefonunu çalan zanlı ile Güven Timleri arasında yaşanan kovalamaca kameraya yansıdı. Yakalanacağını anlayınca çaldığı telefonu yere atan zanlı gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Beyoğlu’nda bir kafede kadın müşterinin telefonunu çalan Berat U. (25), koşarak kaçarken Güven Timleri’nin dikkatini çekti. Zanlıdan şüphelenen Güven Timleri, peşinden koştukları şüpheliyi takibe aldı. Bir süre devam eden takip sırasında zanlı polisi fark etti. Yakalanacağını anlayan şüpheli, çaldığı telefonu yere atıp koşmaya devam etti. Bunun üzerine Güven Timleri ve zanlı arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonunda zanlı yakalandı. Yaşanan kovalamaca ve zanlının yakalanma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Gözaltına alınan Berat U. emniyete götürülürken, yere attığı telefon da Güven Timleri tarafından bulundu.
(İHA)