BIST 10.067
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.434,55
HABER /  GÜNCEL

Guti, iddialara son noktayı koydu

Beşiktaş'ın yıldız ismi Guti özel açıklamalarda bulundu.

Abone ol

İspanyol yıldız Beşiktaş'ın başarısı için burada olduğunu ve siyah-beyazlı takımda kalacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de istediği performansı bir türlü yakalayamayan Beşiktaş, kısa süre önce Bernd Schuster'in görevden ayrılmasından sonra eski kaptanlarından Tayfur Havutçu yönetiminde yola devam etmeye başladı.

Geride kalan hafta sonunda Kayserispor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 4-2 yenen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 39 puanla 7'inci sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Guti özel açıklamalarda bulundu.

İşte Guti'nin özel açıklamalar:

Guti Beşiktaş'ta yeni bir dönem başladı ve ne söylemek istersin?
İyi bir başladığımızı söyleyebilirim. Kendi evimizde zor bir rakibe karşı iyi bir galibiyet aldık. Ve bundan sonra güzel şeyleri düşünmenin zamanı. Yeni hocamıza da olabildiğince destek vermeye çalışıyoruz, böyle devam edeceğini umuyoruz.

Guti çok sevilen bir isimsin Beşiktaş'ta ama her gün ayrılacağın yazılıyor Bernd Schuster gittikten sonra. Neler söylemek istersin?
Ben burada çok mutluyum ve özellikle bu seneyi iyi, güzel bir şeyle bitirmek istiyoruz. O da Türkiye Kupası var şu anda elimizde. Kontratım zaten devam ediyor, ben burada kalmak istiyorum. Tabiki farklı bir görüş varsa bunu bana başkanımız ya da Serdal bey iletir. Ama ben şu anda burada mutluyum.

Çok sevilen bir futbolcusun. Beşiktaş'ın kaptanı olmak nasıl bir duygu?
Benim için çok önemli ve gurur verici ve o yüzden çok mutluyum. Tabiki burada bütün takım arkadaşlarımın bana gösterdiği güven ve verdiği destek var. Onun için de çok teşekkür ediyorum herkese. Ancak bu sadece bir kaptanla olmuyor, bu takımdaki herkesin üzerinde düşen görevler var, herkes bunu çok iyi bir şekilde yapıyor. Bütün yaptığımız iyi şeyler de Beşiktaş'ı ileriye taşımak için. Bunu yapmaya devam edeceğiz.

Bu sezon en üzüldüğün maç hangisi oldu ve Beşiktaş taraftarına ne söylemek istersin?
Tek bir maç söylemek gerçekten çok zor. Çünkü bu sene üzüldüğümüz maç 1'den fazla oldu. Özellikle son oynadığımız Fenerbahçe maçı olsun, Trabzonspor maçı olsun bu maçları elimizde tutarken kaybetmenin verdiği bir üzüntüsü oldu. Gerçekten bizi çok üzdü bu maçlar. Dinamo Kiev maçı da aynı şekilde oldu. Tabiki artık bunları geçirdik. Taraftar için de pek söylenecek bir şey yok. Belki kulüp içerisinde şu anda her şeyi en iyi şekilde yapan taraftar. Onlardan tek istediğimiz bu şekilde devam etmeleri. Onlardan tek istediğimiz bize bu desteği vermeye devam etmeliler. Çünkü hep beraber iyi yerlere geleceğiz, onların desteğine çok ihtiyacımız var.
NTV Spor