BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17
HABER /  MAGAZİN

Gürses ayıp olmasın diye anjiyo olmuş

Müslüm Gürses'İn hayatını kaybetmesinin ardından canlı yayına bağlanan Orhan Gencebay Gürses ile ilgili bir anısını anlattı

Abone ol

İNTERNETHABER.COM Arabeskin usta sesi Müslüm Gürses 4 aydır tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Sabah alınan bu haberle sevilen sanatçı Türkiye'yi yasa boğdu.

Sanatçı dostu Orhan Gencebay bu acı haberi alır almaz canlı yayına bağlanarak CNN Türk ekranlarında acısını Türkiye ile paylaştı.

Müslüm Gürses'in çok hassas bir sanatçı olduğunu söyleyen Orhan Gencebay, sanatçı için anjiyo randevusunu kendisinin aldığını ve anjiyo olmak istemeyen Gürses'in "Orhan Baba'ya ayıp olur" diyerek anjiyoya girdiğini anlattı;

Orhan Gencebay'ın o anısı...

"Çok sevilen sayılan biriydi. Çok eski dostumdu. Çok üzgünüm. Çok sık görüşemesekte çok severdik birbirimizi.

10 sene önce Muhterem Nur beni aradı. "Orhan Bey Müslüm Baba'nın anjiyo olması lazım ama gitmiyor" dedi. "Siz bir randevu alır mısınız" dedi? Ben Deniz Bey'i aradım randevu aldım. Sonra Muhterem Hanım'ı aradım saati verdim. Muhterem Nur Hanım Müslüm kardeşimize söylemiş Müslüm benim aldığımı duyunca gitmesem ayıp olur demiş ve o yüzden gitti. Çok önemli ve girmesi gereken bir ameliyattı "