BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,66
ALTIN 2.403,78
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Bahçeli’den "ortak aday" çıkışı<br/>Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cu...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bahçeli’den "ortak aday" çıkışı
Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde sona yaklaştıklarını söyledi. Bahçeli, toplantının ardından ise, "Türkiye’nin seçmen profili göre ortak aday çıkarılmalı" dedi.
***
Hayat onlar için çok zor
İstanbul - Diyarbakırlı, 4 çocuğu da epilepsi hastası olan görme engelli babanın dramı yürek burktu. Epilepsi hastası 4 yaşındaki oğlunu tedavi için sık sık İstanbul’a getiren görme engelli baba, kaybolur korkusuyla çocuğunu bir an olsun kucağından indirmiyor.
***
Barbaros Şansal boynuna urgan taktı
İstanbul - Usta modacı Yıldırım Mayruk, sanat hayatının 50. yılında "2023’e Hikayeler" ismiyle bir defile hazırladı. Programda modacı Barbaros Şansal da idam yıl dönümleri dolayısıyla Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına atfen boynuna taktığı urganla sahneye çıktı.
***
Canlı yayında birbirlerine girdiler
Amman - Ürdün’de yayın yapan Seven Stars adlı televizyon kanalında canlı yayın sırasında bir siyasetçi ve gazeteci kavga etmeye başladı. Kavga öylesine bir hal aldı ki önlerindeki masayı kıran konuklar, bununla da yetinmeyip birbirlerine tekmeler savurdu.
(İHA)