BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.454,02
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>İzmir’de hayat felç oldu<br/>İzmir, sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmura ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

İzmir’de hayat felç oldu
İzmir, sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmura teslim oldu. Aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar adeta göle döndü. İzmir İtfaiye Daire Başkanlığı Acele Kurtarma Sağlık Merkezi’ni de su bastı. Merkeze bağlı araçlar seviyesi 2 metreyi bulan suda kaldı. Basmane Metro İstasyonu ve bazı alt geçitler de yağmurdan nasibini aldı.

Simidin tadı kaçtı
İstanbul’da simide beklenen zam geldi. 1 lira 40 kuruşluk simitler, tezgahlardaki yerlerini aldı. Taksim meydanındaki simitçiler de, yeni tarifeyi tezgahlarına astı. Simitçiler zammı olumlu karşılarken, vatandaşlar ise simide yapılan zamma tepki gösterdi.

Uyuşturucu tacirleri böyle yakalandı
İstanbul üzerinden Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı yapmaya çalışan 2’si yabancı uyruklu 3 kişi yakalanırken, operasyonda yaklaşık 80 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.



Hamile kadın çekiçle karnına vurdu
İngiltere’de yaşayan hamile bir kadın bebeğinin ne kadar “güçlü” olduğunu göstermek için ilginç bir yola başvurdu. 2012 yılında çekilen görüntülerde genç kadın alet kutusundan aldığı çekiçle karnına iki kez vurdu. Birkaç hafta sonra dünyaya gelen bebeğin ise sağlıklı olduğu öğrenildi.

Patlayan su borusu kazaya neden oldu
Bu görüntüler Rusya’nın Ekaterinburg kentinden. Yer altında patlayan su borusu kazaya davetiye çıkardı. Seyir halindeki araç, su borusunun patlamasıyla birlikte oluşan yükseltiye çarptı.