BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Bakan Avcı’dan "dershane" açıklaması<br/>Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün Ankar...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bakan Avcı’dan "dershane" açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün Ankara’da yapılan eylemde polisin öğretmenlere müdahalesine ilişkin, “Polisle çatışmaya varacak kadar farklı programlar içine girmeleri doğru olmaz. Öğretmenlerimiz ve bir eğitim sendikasının böyle bir olayın içerisinde yer almış olmasına tabi ki üzüldük. Çözüm önerilerini de konuşacağız bir gün. Ama bunun yolu yordamı var. Bu yol ve yordam bugünkü yol ve yordam değil” dedi.

Kadıköy mitingi olaylı başladı
Kadıköy’de gerçekleştirilen miting öncesi eylemciler Başbakan Tayyip Erdoğan aleyhinde asılan pankartın kaldırılmasına tepki gösterdi. Pankartın kaldırıldığı binaya girmeye çalışan göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. Pankartın kaldırıldığı binayı taşlayan göstericiler, tüm camları kırdı.

CHP’li İnce ’Coş’tu: "Gavat"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş için “Gavat” ifadesini kullandı.

İtfaiyeden "Tekir" operasyonu
Kağıthane’de, dere içerisinde mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için itfaiye ve vatandaşlar seferber oldu. Dereye inen itfaiye ekipleri, Tekir adını verdikleri kediyi boğulmaktan kurtardı.
(İHA)