BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Ve İbrahim Toraman konuştu<br/>İstanbul - Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu İbrahim ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Ve İbrahim Toraman konuştu
İstanbul - Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ile yaşadığı kavgaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Suudi Arabistan’ın kararını değerlendirdi
İstanbul - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan’ın Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi Geçici üyeliğini reddetmesine ilişkin, "BM dünyada birçok olaylar olurken maalesef buna karşılık bulamıyor. Suudi Arabistan’ın bu kararı, dünyanın dikkatini çekmek ve bu şekilde anlamlı bir cevap vermek olmuş" dedi.

Hortum dehşeti kamerada
Muğla - Ortaca ilçesinde dün yaşanan hortum dehşeti, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

"Aziz Yıldırım" açıklaması kafa karıştırdı
İstanbul - Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım’ın başkanlığa aday olup olmayacağına ilişkin ilginç bir açıklama yaptı.

Beyoğlu’nda görünmez kaza
İstanbul - Beyoğlu’nda yürüyen bir vatandaşın kafasına, restore edilen 6 katlı binadan taş düştü. Kanlar içerisinde yerde kalan vatandaşın durumu ağır olduğu bildirildi.

Facianın eşiğinden dönüldü
Kazan - Rusya’da yaşanan vinç kazasında facianın eşiğinden dönüldü.

Halk otobüsleri kafa kafaya çarpıştı
İstanbul - Arnavutköy’de iki halk otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen bir otomobil de otobüsün altına girdi. Kazada 1 bir kişi ölürken, çok sayıda kişi yaralandı.

83 yaşındaki pompacı kadın
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 83 yaşındaki Zehra Düzgören sahibi olduğu akaryakıt istasyonunda 16 yıldır pompacılık yapıyor.
(İHA)