BIST 10.215
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.381,71
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>“Türkiye bir kez daha kazanacak”<br/>Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da halka ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“Türkiye bir kez daha kazanacak”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da halka seslendi. Demokratikleşme Paketine gelen eleştirilere sert yanıt veren Erdoğan, “O malum çevreler aynı masalı yeniden anlatmaya başladılar. Göreceksiniz onlar bir kez daha kaybedecek, Türkiye bir kez daha kazanacak” dedi.

Doğu beyaza büründü
Havaların erken soğuduğu şu günlerde Türkiye’nin doğusu kar yağışına teslim oldu. Hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte Erzurum ve Kars’a lapa lapa kar yağdı. Yüksek kesimlerin ardından karla kaplanan kent merkezlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin yaklaşık 5 derece altına düştüğü ifade edildi. Görüş mesafesinin de düştüğü bölgelerde yetkililer sürücüleri uyarırken, hayat olumsuz yönde etkilendi.

Erdoğan’dan çocuklara sürpriz
Başbakan Erdoğan, Adana’da kaldığı otel çıkışında kendisini bekleyen çocuklara satranç takımı dağıttı. Erdoğan’ın elinden satranç takımını almak isteyen çocuklar birbirleriyle yarıştı. Sevgi gösterisinde bulundukları Erdoğan’ın elinden satranç takımını almaya çalışan çocuklar, izdihama neden oldu.

Bu da dört nala koşan robot
Amerika’da bir yazılım şirketinin ürettiği ’’WildCat’’ adındaki kedi gibi koşan robot, görenleri hayrete düşürüyor. Amerika Boston’da bir yazılım firması kedi gibi koşan bir robot üretti. WildCat adını verdikleri koşan robot, kedileri aratmıyor. Çevik ve dinamik bir şekilde dörtnala koşan robot, görenleri hayrete düşürüyor.
(İHA)