BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Kıbrıs ’Barış ve Özgürlüğü’ kutluyor<br/>Lefkoşa - Kıbrıs Barış Harekatı’nın 39. yı...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kıbrıs ’Barış ve Özgürlüğü’ kutluyor
Lefkoşa - Kıbrıs Barış Harekatı’nın 39. yıl dönümü, törenlerle kutlanıyor. 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla Lefkoşa’da düzenlenen törenlere Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da katılıyor.

Ölümüyle ilgili bilirkişi raporu mahkemede
Eskişehir - Gezi Parkı olaylarında yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’la ilgili kamera görüntüleri incelendi ve bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu.

Rumları uyardı
Lefkoşa - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “Rum tarafı, Ada’nın güneyindeki kaynakları tek taraflı olarak kullanmakta ısrar ederse iki devletli çözüm de gündeme gelebilir” dedi.

“Papağan” aracılığıyla ATM’leri soydular
İstanbul - Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ilde banka ATM’lerine ’’Papağan’’ diye tabir edilen kopyalama aleti yerleştirerek müşterilerin kart bilgilerini ele geçiren şebekeye operasyon düzenledi. Operasyonda 9 kişi gözaltına alınırken, şebekenin bu yöntemle yaklaşık 100 bin TL haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı.

10 polis aracı zor durdurdu
Afyonkarahisar - Afyonkarahisar’da aşırı hız yaparak radara giren ve daha sonra polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan motosikletin sürücüsü, uzun süreli takibin ardından yaklaşık 10 polis otosu tarafından kurulan barikatla durduruldu ve gözaltına alındı.

Resmen açıklandı
İstanbul - Galatasaray, Brezilyalı oyuncu Melo’nun transferini borsaya bildirdi.

(İHA)