BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/><br/>Bakanlar Kurulu toplandı<br/>Ankara - Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tay...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Bakanlar Kurulu toplandı
Ankara - Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda görüşülecek öncelikli konuların ise Avrupa Birliği ile ilişkiler, çözüm süreci ve Gezi Parkı olayları olması bekleniyor.

TBMM Başkanlığı için ilk aday belli oldu
Ankara - TBMM Başkanlığı için ilk adaylık başvurusu yapıldı. MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, adaylık için başvuruda bulundu.

Bakan Güler’den “orantısız güç” açıklaması
Ankara - İçişleri Bakanı Muammer Güler, Antalya’da polisin orantısız güç kullandığı iddiaları üzerine, “Polis müfettişlerini gönderiyoruz. Orantısız güç kullananlarla ilgili tespit yapılırsa hemen kanunun gereğini yapacağız”

BDP heyeti İmralı’ya gitti
İstanbul - BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ve Grup Başkanvekili Pervin Buldan’dan oluşan heyet İmralı Adası’na gitti. Abdullah Öcalan’la görüşmek üzere İmralı’ya hareket eden heyette Sırrı Süreyya Önder’in bulunmadığı öğrenildi.

Bakan Kılıç “Seksenler” dizisinde rol aldı
İstanbul - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan "Seksenler"de rol aldı. Dizinin "Nabıyon Beya" sözüyle ünlenen oyuncusu Pastacı Sami Abi’ye, "Pastaneci dediğin göbekli olacak, lezzetin göstergesi" diye takılan Kılıç, Çağatay’a ise haftada en az 4 maç yapması önerisinde bulundu.
2020 Olimpiyat oyunlarına destek veren dizide spor yapan bir genci canlandıran Bakan Kılıç, rolünde spor yapmanın ve olimpiyatların önemine dikkat çekti.

O kardeşler tedavi olabilecek
Tekirdağ - Sağlık Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Türkiye’de tedavisi mümkün olmayan bir cilt hastalığına yakalanan Umut ve Davut kardeşlerin sağlıklarına kavuşmaları için çalışma başlattı. Kaşındıkları için ciltleri dökülen , el ve ayaklarında kopma riski bulunan 9 yaşındaki Umut ve 4 yaşındaki Davut kardeşler, yurt dışında kök hücre yöntemiyle tedavi edilecek.
(İHA)