BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Marmaray nazara geldi<br/>İstanbul - Görkemli açılışın ardından bugün seferlerine b...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Marmaray nazara geldi
İstanbul - Görkemli açılışın ardından bugün seferlerine başlayan Marmaray’da sabah saatlerinde arıza yaşandı. Elektrik arızası nedeniyle seferler iptal edilince, vatandaşlar trenden inerek yürüdü.

"ODTÜ de belediye de halkın malıdır"
Ankara - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “ODTÜ ve Büyükşehir Belediyesi halkın malıdır. ODTÜ rektörü de kıyamete kadar kalmayacak, Sayın Melih Gökçek de belediye başkanı olarak kıyamete kadar kalmayacak” dedi.

Kedi yemeye başladılar
Şam - Suriye’de çatışmalar nedeniyle güvenli bölgelere gidemeyen halk, gıda sıkıntısı çekmeye yaşayınca kedi yemeye başladı.

Pompalı tüfekli soygun kamerada
Adana - Adana’da, pompalı tüfekli ve tabancalı iki kişinin kuyumcuyu etkisiz hale getirerek 1 kilo altın ve 6 bin lira para çalıp kaçtığı soygun, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Taksim’de sarılmak bedava
İstanbul - Dünya genelinde bir sosyal paylaşım sitesinin çağrısıyla düzenlenen "Sarılmak bedava” etkinliği, Taksim’de de gerçekleştirildi.
(İHA)