BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Timsah’ın hedefinde lider var

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanl...

Abone ol

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Christoph Daum, yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat geç başladı. Yeşil-beyazlı futbolcular ısınma hareketleriyle antrenmana başlarken, daha sonra top çalışması ile antrenmana devam edildi. idmanın ikinci bölümünde ise, taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. U-17 Milli Takım da bulunan Ertuğrul Ersoy, grip olan Sestak, Bandırmaspor ile yapılan A2 karşılaşmasında sakatlanan Okan Deniz ve sakatlığı süren Ozan İpek antrenmana katılmadı.

TARAFTARDAN ŞAMİL’E DESTEK
Öte yandan antrenman öncesi Bursaspor taraftarı, Şamil Cinaz’a sürpriz yaptı. Cinaz’a çicek veren yeşil-beyazlı taraftarlar, tecrübeli futbolcunun gönlünü aldı. Eleştirilere kulak asmamasını söyleyen yeşil-beyazlı taraftar Necmi Ayyıldız, “Şamil’e güveniyoruz. Kendisinden bir ricamız var. Orduspor’da gösterdiği perfonması burada da bekliyoruz. Burada da Orduspor’daki performansını gösterirse bu taraftar bağrına basacak ve el üstünde tutacaktır. Bizim için Fenerbahçe maçını kazanın" dedi. Bursasporlu futbolcu Şamil Cinaz ise, taraftarın verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini dile getirerek, “Ben de bu verdiğiniz güveni boşa çıkartmayacağım. Sizi mahçup etmeyeceğim" diye konuştu.
(İHA)