BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>O bombacı yakalandı<br/><br/>Ankara - İçişleri Bakanı Muammer Güler, Sak...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



O bombacı yakalandı

Ankara - İçişleri Bakanı Muammer Güler, Sakız Adası’nda Yunan güvenlik güçleri tarafından yakalanan botta yakalanan kişilerden birinin, Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi’ne yönelik bombalı saldırıları gerçekleştiren şahıs olduğunun tespit edildiğini söyledi.



Palalı için 27 yıla kadar ceza

İstanbul - Taksim Talimhane’de, Gezi Parkı eylemcilerine pala, bıçak ve sopalarla saldıran 4 kişi hakkındaki iddianame hazırlandı. Savcı, elinde pala ile görüntülenen Sabri Ç.’nin 9 yıl 9 aydan 27 yıla kadar hapsini istedi.



İhracat azaldı, ithalat arttı

İstanbul - Dış ticaret istatistikleri açıklandı. İhracat Haziran ayında, 2012 yılının aynı ayına göre yüzde 6 azalarak 12 milyar 438 milyon dolar oldu. İthalat ise, yine geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,8 artarak 21 milyar 8 milyon dolar olarak gerçekleşti.



ABD’li asker suçlu bulundu

İstanbul - ABD’nin gizli diplomatik yazışmalarını WikiLeaks sitesine sızdıran Bradley Manning, "casusluk"tan suçlu bulundu. ABD tarihinin en büyük skandallarından birine imza atan er Manning, "düşmana yardım etmek" suçundan ise beraat etti.



Rakka’da patlama

Rakka - Suriye’nin Rakka kentinde bir araç içerisine yerleştirilen bomba patladı. Öte yandan, PYD’nin silahlı kanadı YPG’nin Türkiye sınırı karşısındaki Rasulayn’da kontrolü ele geçirmesinin ardından, El Nusra Cephesi de karşı saldırı başlattı.



Polisin silahını aldı ve ateşledi

Dallas - ABD’de uyuşturucu madde kullandığı için gözaltına alınmak istenen genç, polisin silahını alarak ateş açtı.

(İHA)