BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.409,44
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Amerika’da uçak kazası<br/>San Francisco - ABD’nin San Francisco kentinde 16’sı mür...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Amerika’da uçak kazası
San Francisco - ABD’nin San Francisco kentinde 16’sı mürettebat 307 kişiyi taşıyan uçak iniş yaptığı sırada piste çakıldı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 180’den fazla kişi de yaralandı.

Sürücüsüz kamyonet böyle durabildi
Adana - Adana’nın Kozan ilçesinde sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu kamyonet hastane duvarına çarparak durabildi. Aracının bir anda hareket ettiğini gören sürücü, kamyonetini durmak için koşmaya başlarken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Alevler tatilcileri tehdit etti
Balıkesir - Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde çıkan orman yangınında 4 hektar alan kül oldu. Tatilcilerin bulunduğu yerleşim alanlarını da tehdit eden alevler, uzun süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı.

Boğaz’ın serin sularına atladılar
İstanbul - Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 25. kez gerçekleştirilen Boğaziçi Kıtalararası Yarışları, 55 ülkeden bin 426 sporcunun katılımıyla yapıldı. Sporcuların, kendilerini aynı anda boğazın serin sularına bırakması ilginç görüntüler oluşturdu.

Mağarada nikah şahitliği yaptı
Zonguldak - Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cehennemağzı Mağarası’nda düzenlenen bir düğün törenine katıldı. Çiftlerin nikah şahitliğini yapan Soylu, gençlere mutluluklar diledi.

Şoförü protesto edeyim derken…
Çin’de, bilet kutusuna sahte para attığı gerekçesiyle para üstünü alamayan bir genç, otobüs şoförünü protesto etmek için elektrik direğine tırmandı. Bu sırada elektrik akımına kapılan kişi, yere düştü. Olayın ardından yerde acı içinde kıvranan gence kimsenin yardım etmemesi ise dikkat çekti.

Bıçaklı soyguncu böyle dayak yedi
Şili’de, bir soyguncuyla boğazına bıçak dayadığı şoför birbirine girdi. Olayı korkuyla izleyen yolculardan biri soyguncunun üzerine atladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran hırsız, yolcu tarafından tekme tokat dövülerek otobüsten dışarı atıldı.

(İHA)