BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.441,88
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Sarısülük o göstericilerin içindeymiş<br/><br/>Ankara - Ankara’da Gezi P...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Sarısülük o göstericilerin içindeymiş

Ankara - Ankara’da Gezi Parkı eylemleri sırasında başından vurularak öldürülen Ethem Sarısülük’ün bayrak yakan göstericiler arasında yer aldığı görüntüleri ortaya çıktı.



Hırsız 2 çocuklu anneye saldırdı

New Jersey - ABD’nin New Jersey eyaletinde kapıyı kırarak eve giren hırsız, o sırada 2 çocuğuyla birlikte evde olan anneye saldırdı. Evdeki ziynet eşyalarını alarak kaçan hırsızın anneye saldırı anı ise, saniye saniye kaydedildi.



Gezi eylemcileri polisi öldüresiye dövdüler

Ankara - Ankara’daki Gezi Parkı eylemcileri, aralarına aldıkları polisi öldüresiye dövdü. Kalabalığın ortasında kalan polis, protestocu grup tarafından dakikalarca tekmelenirken, olay anı kameralar tarafından kaydedildi.



Boğaz’dan bir "dev" geçti...

İstanbul - Petrol aramada kullanılan dev platform İstanbul Boğazı’ndan geçti.



Topbaş’tan “Gezi” açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gezi Parkı protestoları ve bölgedeki düzenleme çalışmalarıyla ilgili konuştu.



Apartmanda leopar dehşeti

Mumbai - Hindistan’ın Mumbai şehrinde bir apartmana giren vahşi leopar, dehşet saçtı.


O otelde molotofkokteylleri bulundu

İstanbul - Gezi Parkı olayları sırasında göstericilerin sığındığı lüks bir otelin odalarında molotofkokteylleri ele geçirilirken, otelin otoparkı ise revire çevrildi.


(İHA)