BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,80
ALTIN 2.409,16
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Bakan Güler, büyük provokasyonu açıkladı<br/><br/>Ankara - İçişleri Bakanı Mua...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Bakan Güler, büyük provokasyonu açıkladı

Ankara - İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gezi Parkı’yla ilgili önemli bir provokasyon girişimini açıkladı Güler, "Önceki gün orada benzin bidonlarıyla çadırların yakılması, bir kaç gencin veya Allah korusun daha fazla gencin ölümüne sebebiyet verilerek bir büyük kargaşa ortamının yaratılmasına dahi çalışıldı" dedi.

Güler, polise yönelik de bir şiddet olduğunun, bunun da görülmesi gerektiğini söyledi.



İki yüzlü kedi şoku !

Oregon - ABD’nin Oregon eyaletinde iki yüzü olan bir kedi dünyaya geldi. Sağlık durumu iyi olan yavru kedinin, annesi tarafından reddedildiği belirtildi.



TFF yetkilileri UEFA’yla görüşecek

İstanbul - UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı, Disiplin Kurulu’na sevk etmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti. Federasyondan bir heyet, UEFA yetkilileriyle görüşmek üzere İsviçre’ye gitti.



Mandela’nın durumu iyiye gidiyor

Cape Town - Güney Afrika’nın eski lideri Nelson Mandela’nın hastanedeki tedaviye “daha olumlu cevap vermeye başladığı” açıklandı. 94 yaşındaki Mandela, akciğer enfeksiyonu nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyor.



Messi’ye şok suçlama

Barcelona - Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi hakkında vergi kaçakçılığından dolayı soruşturma başlatıldı. Barcelona Savcılığı, 2007, 2008 ve 2009 yıllarındaki gelirlerinde usulsüzlük yaptığı ve 4 milyon avrodan fazla usulsüz gelir elde ettiği iddiasıyla Messi ve babası hakkında soruşturma açtı.

(İHA)