BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.396,72
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>EFSANE BAŞKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR<br/><br/>BURSA - Bursaspor Başkanı İ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


EFSANE BAŞKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

BURSA - Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, son yolculuğuna uğurlanıyor. Yazıcı için ilk tören Bursa Atatürk Stadı’nda düzenlendi. Törene siyaset, sanat ve spor camiasının tanınmış isimleri de katıldı.



BAŞBAKAN’DAN FLAŞ "NÜKLEER ENERJİ" AÇIKLAMASI

ANKARA - Başbakan Erdoğan, artan enerji ihtiyacı ve dışarıya ödenen kaynak düşünüldüğünde nükleer santrallerle adeta ‘sessiz devrimler’ gerçekleştirildiğini söyledi. Erdoğan, “Üçüncü santrali yaparken Türkiye’nin payını daha da artırmış olacağız ve belki de onu biz kendimiz inşa edeceğiz” dedi.



“TAMAM BABA SAKİN OL !’’

İSTANBUL - Küçük bir kızın istediği ayakkabıyı aldırmak için babasıyla girdiği mücadele, sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.
"Tamam Baba Sakil Ol" diyen sevimli kız, "Herkes sana bakıyor baba, seni anneme söyleyeceğim" diye de babasını uyarıyor. Küçük kız, bir yandan da mağazada çalan müzik eşliğinde dans ediyor.



BU KEÇİ KENDİNİ TAVUK SANIYOR

WASHINGTON - ABD’nin Washington kentinde bir çiftlikte tavuk gibi sesler çıkaran keçi, görenleri hem güldürüyor hem de şaşırtıyor.

Hayvanın sahibi ise, keçisinin çiftleşme döneminde olduğu için böyle sesler çıkardığını ifade ediyor.



SEN MİSİN ÖPÜCÜK VERMEYEN

KALİFORNİYA - ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, sevgililerin öpüşme anlarını kaydeden “öpücük kamerasına” aldırış etmeyen genç, bunun bedelini ağır ödedi.

Kameranın 3 kez kendilerine dönmesine rağmen cep telefonuyla konuşan erkek arkadaşının umursamazlığına sinirlenen genç kız, sevgilisinin üzerine içeceğini döktü ve stadı terk etti.

(İHA)