BIST 10.647
DOLAR 32,25
EURO 34,96
ALTIN 2.438,34
HABER /  DÜNYA

GÜRSEL TEKİN: BENİ RAHATSIZ EDİYOR

Milletvekillerine yeni haklar getirecek olan yasa tasarısıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Sosyal yardımlarla g...

Abone ol

Milletvekillerine yeni haklar getirecek olan yasa tasarısıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Sosyal yardımlarla geçinilen bir ülkede özel statü getirilmesi çok doğru değil. Yani kişisel olarak beni de rahatsız ediyor” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beylikdüzü’nde katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milletvekillerine yeni haklar getirecek olan yasa tasarısıyla ilgili değerlendirmesi sorulan Gürsel Tekin, “Yani şu haksızlığı yapmayalım; böyle dört parti parlamentoda birbirlerine düşmanmış gibi bir algı yaratılıyor. Birçok kararlarda dört partinin ortak kararları var. Türkiye’nin menfaatleri varsa dört parti bir araya gelmeli. Gelmek zorunda millet menfaati icabı odur. Doğrusu meclise giden bin milletvekili değilim, daha çok milletle meşgulüm, milletin içindeyim” ifadelerini kullandı.
Konuyu gazete haberlerinden öğrendiğini ifade eden Tekin, “Gazetede okudum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama şunu kabul etmek lazım, bu ülkede insanların asgaride ücrette çalıştığı hatta asgari ücretin altında sosyal yardımlarla geçinilen bir ülkede bu özel statü getirilmesi çok doğru değil. Yani kişisel olarak beni de rahatsız ediyor” diye konuştu.
(İHA)